Layering when it’s summer and you are too hot to layer


 

Att jag gillar lager på lager är ju inte direkt någon stadshemlighet, tvärt om. Och det är ju himla tacksamt pga klimatet vi har. Men, under de få varma veckorna varje år så blir det total error i mitt huvud. Hur ska jag kunna gå utanför dörren i bara en överdel och en underdel? Vart är min identitet i det hela? Har jag verkligen bara två plagg att göra ett statement med? Det hela urartar ganska snabbt som ni kanske förstår och helt plötsligt ligger hela min garderob på golvet och jag är 30 minuter försenad till ett möte jag redan var en kvart sen till. OKEJ.

Det gäller att hitta lövtunna plagg att kombinera med andra lika tunna plagg. Vi snackar rocket science här nu va. Men det är inte så lätt som det låter alltid. Speciellt när man är stark 8 på every day lök-skalan. Men här om dagen insåg jag faktum. Tyll. Väger inget. Värmer ännu mindre. Jackpot.

This is me alltså, basically klädd i enbart en skjorta, men med min identitet i behåll pga det där extra lagret som tar min långa herrskjorta från average till cinderella på fel tunnelbanelinje. Just add pärlbeströdda sammetstofflor.
 

Mesh dress, H&M. Shirt, The Shirt Factory. Sandals, Nelly. Bag, Chêne.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!