Is colored denim the new blue denim?

After a few years on this planet you notice what you are comfortable in and what you are less comfortable in. I am more comfortable than less comfortable in denim. But even though my love for denim is pretty huge, there are still days when I wake up and don’t want to wear blue denim. Enter colored denim. My latest purchase are these red beauties with a fit that at least I consider perfect at the moment. Now I crave a pink pair and some dirty white ones. 

 

Efter en tid på den här jorden så märker man ju vad man är mer och mindre bekväm i. Jag är mer än mindre bekväm i jeans. Jag kommer antagligen, ifall jag får behålla båda ben etc, leva mitt liv i jeans. Men trots min stora kärlek till allt som är jeansblått så finns det dagar då jag inte vill ha blåjeans. Men jag vill ha jeans. Ser ni dilemmat? Enter färgade jeans. Mitt senaste tillskott är dessa rödingar från Zara som till och med kostade under rödingen. De har dessutom min just nu perfekta fit. Löp och köp. På tur står ett par rosa och smutsvita.
 

Red denim, Zara. Pink denim, H&M. Dirty white denim, Monki.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har sagt det tidigare, men det är en fröjd att få se och läsa hur du uttrycker kärlek till kläder. Tack.

    Alice 2017-06-04 19:42:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!