The big bikini decision


 

When I packed my weekend bag this Saturday morning I realized I am out of things to wear near and in the ocean. I did find some old favorite but I do need to update my swimwear wardrobe. And so I divided my needs into two groups. One to be worn during Italy vacations worn together with straw hats and mid heel sandals. Those pieces also need to be really wine compatible. The other group is for the archipelago weekends. To be worn with bleached Levi’s and white shirts. Here are my options. 
 

När jag package min weekendkorg i lördags morse (yes, allt för en weekend på landet går ner i den största Chêneväskan!) så slog det mig att jag knappt har en enda duglig bikni eller baddträkt. Nog har jag någon gammal favorit men ingenting att fästa överst i julgranen om ni förstår vad jag menar.

Jag delar upp mitt behov i två delar. En bikini och baddräkt för italiensemestrar där de oftare hamnar i sällskap av vin snarare än simäventyr, matchat med stråhatt och midklackade sandaler och ett par varianter som älskar skärgårdskobbar, hallonsaft i glasflaska, slitna jeansshorts och solblekta skjortor. Här har ni mina favoriter.

 

Yellow swimsuit, Mara Hoffman. Pink bikini, Weekday. Pink swimsuit, Weekday. Black bikini, H&M. 

Picknick check swimsuit, Monki. Striped Swimsuit, & Other stories. Picknick check bikini, Monki.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!