Summer outfit postcard from a caftan supporter


 

Finally it’s time to bring out one of my best garments again. Give it up for: the caftan everybody! Who am I without these? People try to mock me, saying that my caftans are my tents, asking if they could borrow them when they go camping, saying that I stole Demis Roussos look. But they don’t get to me. New this year is actually this piece who just happens to be a hybrid between a caftan and a shirt. Just WOW, it’s me as a garment. 

 

Äntligen är det dags att plocka fram ett utav mina bästa plagg! Ge en applåd till: Kaftanen! Vem vore jag utan detta förlåtande plagg som många i min närhet år efter år liknar med både ett tält och outfit approved för Demis Roussos. Givet går alla försök till hån enbart förbi mig. Nytt för i sommar är den här hybriden mellan kaftan och skjorta. En kombination also known as fullträff.

Kaftanens användningsområde för sommarsäsongen går ju dock beyond klippor och bikinis. Kanske ett ämne att lyfta i nästa style story? 
 

Shirty caftan, Gant Rugger. Basket, Chêne. Sandals, ATP Atelier. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!