Add to bag #8

 

Veckans Add to bag är här! Och denna vecka pratar vi om klädkoder! Ironiskt eller konservativt? Dessutom snackar vi studenten, klänningstips och vad vi skulle ha på oss ifall vi hade en date med altaret den här sommaren. Ska bröllopsklänningar vara tidlösa eller tidsenliga? Lyssna här! 

 

Uppföljning på det vi pratar om med massor av shoppingtips för sommarens fester hittar ni här! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Vad heter den härliga låten som ni har som signaturmelodi i podden??

  Louise 2017-06-08 21:31:49
  Svara
 • Önskemål! Jag är ingen som följer regler men skulle ändå uppskatta att höra vad ni ser som dos and donts kring olika kroppsformer. Och hur tänker man hållbart men ändå där man vill kunna köpa nytt i en garderob som ska ändra storlek? (Inte för att jag inte gillar mina nya former, men känner inte igen mig själv med de 20 kg som tillkommit).

  Jannike Reinholdsson 2017-05-27 14:43:59 http://www.jannikereinholdsson.se
  Svara
  • Svar på Jannike Reinholdssons kommentar.

   Hm, hur tänker du? Vilka plagg som är viktiga att satsa på först? Eller vilka plagg man ska köpa budget eller lite dyrare? Festsäsongen eller vardagskläder? 🙂

   Fanny Ekstrand 2017-05-28 08:39:11
   Svara
   • Svar på Fanny Ekstrands kommentar.

    Ja, hur tänker jag. Jag tänker nog främst om det finns bra plagg att satsa på (dyrt eller budget kvittar) som kan funka även om kroppen tappar lite mysigt omfång, eller om det skulle gå åt andra hållet. Typ skjortor, som alltid funkar oversize. Vad mer för smarta plagg är bra att satsa på som kan vara med på en storleksresa, typ, utan att behöva ha två heeelt olika garderober. Säg vardagkläder.
    Ursäkta otydlighet, i huvudet låter det alltid så bra…

    Jannike Reinholdsson 2017-05-28 09:47:14 http://www.jannikereinholdsson.se
    Svara
    • Svar på Jannike Reinholdssons kommentar.

     Jag förstår precis! Det är verkligen ett superbra ämne, ska se ifall vi hinner få med det denna säsongen av podden, vi har ju bara två avsnitt kvar innan sommaruppehåll 🙂

     Fanny Ekstrand 2017-05-29 11:16:00
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!