Plaid bikini and fury sliders

 

Today  I spent a couple of hours with my nose in a book by the water in a swimsuit. Is thing with spring over now? Can we call it summer? If so, I am planning on making this my weekend routine and I’ll be wearing the above next time. How could I have lived without this plaid bikini and shearling sliders? Somebody tell me. 
 

Idag spenderade jag ett par timmar med näsan i en bok på en handduk belägen på en brygga i skärgården. Vårens, eller är det sommar den kallas nu, första tådopp avklarades i samma veva. Sedan belönade jag mig själv med oliver och rosévin. Detta är alltså inte vad jag hade på mig, men när jag gör om exakt samma procedur om cirka en vecka igen, då tänker jag ha på mig exakt detta. Hur har jag kunnat existera utan en rutig bikini tillsammans med ett par fluffiga sliders? Kan någon berätta.
 

Bikini, Monki. Shirt, Weekday. Earrings, Mango. Sliders, Chloé.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!