Wearing socks is a statement too


 

Short skirt preimere! Despite what you might think I never miss a good opportunity to flash some knees. But I always make sure to wear something warm on my feet when I do. Living in Sweden for too long has consequences. JK. It’s 100% a fashion accessory. Come one, you are talking to someone who wears slippers in the middle of winter. 

 

Premiär för kortkort! Jag missar sällan ett tillfälle att visa lite knän (även om majoriteten av mina kjoltyger är betydligt längre än så) men ser till att safe:a upp med strumpor för att undvika köldskador. Svensk ni vet. Idag var det dock cirka 0,0% chans för det! Men jag tog strumpor ändå. Better safe that sorry. Skoja. Det var alla dagar en accessoar.
 

Slingbacks, ATP Atelier. Socks, Topshop. Dress, Nelly. Straw bag, Chêne. Sunglasses, Givenchy.
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hallooojjj ni skulle ju uppdatera bloggen om alla grejer som nämndes i er pod! Vill speciellt veta vad för ansiktskaka från lush som Cajsa pratade om ?

  Cecilia 2017-05-21 11:19:01
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Hallå! Kolla in Violas blogg, hon har skrivit om produkterna hon tipsade om! Och angående Cajsas serumkaka så är det denna!!! https://se.lush.com/produkt-ansikte-serum-full-of-grace-9921 Så prisvärd och bra. Kram!

   Fanny Ekstrand 2017-05-21 21:28:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!