Add To Bag #7 BEAUTY, ÖGONSKUGGOR OCH HÅRTRIX

 

Avsnitt 7 av Add to bag är här! Och vi vet att det inte kom något förra veckan. Men ni vet inte varför! Anledningen till det lilla missödet var att när jag, mitt i natten satt och klippte podden som en galen person så kraschade min dator! En väldigt otrevlig överraskning. Psykbryt är bara förnamnet. Men här har ni det, beautyavsnittet. Jag stiger åt sidan lite och låter Viola leverera some damn good knowledge. Vi har dessutom en gäst i form av Cajsa Wessberg. Coolaste katten i stan om jag får säga det själv. Lyssna vettja!
 

Här hittar ni senaste avsnittet! Och alla andra avsnitt också för den delen.
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!