Old lady style goals


 

I love lady scarfs. You know those scarfs old elegant ladies who collect porslin cats and bring their own net bag to the market? Their style is what kids these days would call goalz. I wear mine in a loose knot around my neck, in my hair to protect it from the sun during summer time and to update the handle on my baskets. And you know what? Almost every scarf in my closet are vintage. They are the perfect bargain for 5 euro or less. 
 

Jag älskar ju tantscarfs. Ni vet såna som piffiga ladies som samlar på porslinskatter och tar med sig egen nätväska till mataffären har på sig? Precis såna. Fint knutna runt halsen, för att skydda håret mot solen, eller bara för att uppdatera handdtaget på väskan. Och vet ni? Jag fyndar nästan uteslutande mina scarfs vintage. Dessa knyckte jag för 50 kr styck i helgen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!