If pants could talk, what would these say??


 

Right now i am really feeling weird shirts, pants who don’t exactly keep their mouth shut (if pants could speak, I bet these beauties would say something really good) denim jackets, and everything but white sneakers-shoes. One of these four are on their way home to me, guess which? 

 

Just nu är jag sugen på knäppa skjortor, byxor som inte direkt håller käften (obs jag vet att byxor inte kan prata, men ifall dessa skulle göra det vad tror ni de skulle säga??) jeansjackor och allt annat än vita sneakers-skor. En av dessa gobitar är på väg till mig as I type. Funderar på om den ska få ta mig på gala på fredag?
 

Denim jacket, H&M. Yellow pants, Rosie Assoulin. Shirt, Johanna Oritz. Shoes, Topshop.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Kan inte du gora en brollops gast outfit inspo???? Ar desperat, har bestallt och lamnat tillbaka typ 5 ganger nu, behovar hjalp och du ar den enda jag kanner faktiskt skulle kunna ge ett bra tips pa en weddingoutfit :”””( Help xxxxxxxx

    carin 2017-05-15 14:04:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!