Boots and dresses


 

Right now I am in London with Doc Martens for their fall campaign and opening of new flagship store in Camden. And what outa you be wearing while in London (and with Doc Martens) if not Doc’s? I love myself a pair of classic 1460 boots. Will bring them along on a lot of adventures this summer.
 

Jag är i London med Dr Martens just nu för att kika på deras höstkampanj och besöka öppningen av nya flaggskeppsbutiken i Camden (jag är också här för att äta bagels och dricka öl). And while in London vad kan man inte undvika att sätta på fötterna? Ett par Doc’s såklart. Jag bär modellen 1460 som är den gamla klassikern exakt alla mina musikidoler rockade på 90-talet. Kommer att ta med dem på många äventyr i sommar. Helst tillsammans med en sommarklänning eller trenchcoat då såklart.
 

Trenchcoat, Weekday (similar here). Dress, Bikbok. Boots, Doc Martens. Straw bag, Chêne.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Fanny!!

    Kan inte du snälllaaaa snälla snälla göra ett inlägg om hur en sliter sina jeans så snyggt som du gör?? Vill slita ett par men har gjort det en gång förut och då blev det förjävligt…

    Kraamm!!

    Ulrika 2017-05-11 15:03:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!