What I’ve saved from Instagram this week


 

Last week I only saved outfits on Instagram. Maybe it’s the change of season? I am just so excited to get dressed. Even though it didn’t quite feel like spring when I walked through a snow storm yesterday to get to work. Felt like one in the cast of Game of Thrones.
 

Förra veckan sparade jag nästan uteslutande outfits på Instagram. Jag är så peppad på att klä mig. Kan det bero på säsongsbyte? För trots att jag cyklade i pepprande hagel igår, funderandes på om jag var statist i nya säsongen utav Game of Thrones så så betyder ju faktiskt maj månad traditionellt vår.

 

1. Trenchcoats. Säger inget mer. Samlade mina bästa trenchcoatsköp på Rodeo här om dagen förresten, om ni är på jakt!
2. Pradas fluffiga fållar på kjolar och skjortor. Finns nog inget som jag cravear så mycket som det just nu.
3. Danska Saks Potts blommönster är det bästa jag sett på länge. Vill ha både skjorta och klänning.
4. Ni vet att man aldrig kan ha för många tofflor va? Framförallt inte om de är i rosa mocka. Då kan man ha ett dussintal, minst.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fanny! Vad har du för modell på dina brillor från Celine? Caty?

    Anna 2017-05-11 08:07:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!