I skipped denim under my skirt


 

Last week, before May decided we needed some more snow, I went rouge and skipped the jeans under my skirt. Those were the days. I am actually going to London tomorrow morning and cross my fingers I will be able to feel the wind on my pale legs once again.
 

I förra veckan, innan maj bestämde sig för att vi behövde en sista vända med snöfall, så sportade jag bara ben till kjol och tofflor. Those were the days. Jag hoppar på ett flyg till London imorgon och hoppas på att få känna lite ljumna vindar runt vårbleka ben igen där borta.

 

Skirt, H&M (similar here). Denim coat, H&M. T-Shirt, Ganni. Bag, Chêne. Slippers, Henry Kole.


Foto. André Garcia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!