Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

A satin blazer and old man in Hamptons pants

 


 

Mixing flowers with stripes has always been a big favorite of mine. And don’t mind me if I do mix the materials as well. A satin blazer that looks like a flower field and a pair of really Hamptons compatible striped pants. Just as it should be. 
 

Att mixa randigt och blommigt har alltid varit en jättefavorit hos den här fröken på 22 jordsnurr och det gör inte heller något om materialen skiljer sig vilt! Som denna kavajen i satin som ser ut som en mörk sommaräng och dessa randiga byxor som skulle kunna sitta på valfri 70-tals gubbe i Hamptons. Precis som det ska vara om ni frågar mig.

 

Satin blazer, Gestuz. Striped pants, Gant Rugger. Furry slippers, Topshop. T-Shirt, Gina Tricot. Trenchcoat, vintage.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!