Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad jag gör i långhelgen?


Jag önskar att jag var en sån som slukade bok efter bok på löpande band. Att jag slog upp hundörat på den senaste sidan jag läst varje kväll istället för att ligga med mailen eller Instagram tills mina ögon slocknar, men dessvärre händer det sällan. Förutom på långhelger och semestrar! Då jäklar. Sol och ett glas cava får gärna finnas i den ekvationen också. Så jag har sparat boken Fantastiska Vidunder och var man hittar dem just till den här helgen! Den är dessutom skriven i manusform från filmen med samma namn vilket gör att den är snäppet ännu mer spännande. Äntligen kan jag vara först med något av mina Harry Potter-freaks till vänner eftersom att boken rör sig i den världen. Först till sista sidan vinner!
I samarbete med Adlibris 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind