Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gucci meets fairytale princess

 

HAVE YOU SEEN A MORE BEAUTIFUL DRESS EVER? I have not. Swirling around town like a princess in this one every time I wear it. Gucci meets fairytale creature (meets weird lady who makes slippers out of her cats).
 

HAR NI SETT EN VACKRARE KLÄNNING I HELA ERA LIV? Jag har verkligen inte det. Sveper omkring som en prinsessa i den här skapelsen varje gång jag har på mig den. Gucci möter älva (möter utåtagerande tant som gör tofflor av sina katter).
 

Dress, & Other Stories. Denim, Rodebjer. Slippers, Topshop at Nelly. Leather jacket, Rock and Blue x Caroline Sandström. Straw bag, Chêne. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Din stil är så fin och personlig! Skönt att du vågar bryta med den monokroma färgskalan som annars är så dominerande i vår huvudstad, det är verkligen inspirerande! Jag önskar att fler vågade mer.
  Kram!

  Miriam 2017-04-21 20:48:25
  Svara
 • Omg!!! Så fin!!

  Ida 2017-04-21 16:27:38
  Svara
 • Jag dör!!! exakt vad jag letat efter inför ett bröllop jag ska på i maj. Hittar inte klänningen online.. finns den i butik nu?

  Fanny 2017-04-21 16:18:51
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Visst är den fin!!! Den kom för någon månad sedan, men var populär så den rök nog ganska fort är jag rädd!

   Fanny Ekstrand 2017-04-21 21:02:29
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!