Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Liten Investering Stor Avkastning


 

While I was in Denmark the rain poured down for about 90% of the time. But during those few minutes when the streets had time to get dry I ran around in my new furry friends (also called slippers) and flower patterned blazer. I think they both will come to play a big part in the musical about my spring style for 2017. But they don’t know it yet. 

 

Under min Danmarkshelg öste regnet ner ungefär 90% av tiden. Men under de minuterna då gatorna hann torka så gled jag i mina nya furry slippers och blomsterkavaj och svängde kjolen i vinden. Känner på mig att både tofflorna och blazern kommer att bli stora garderobsfavoriter de kommande månaderna, mest för att de bidrar till hög dos av min livsfilosofi LISA. Dvs Liten Investering, Stor Avkastning. Och för er som inte förstod det, frukta icke, jag kom precis på det.
 

Blazer, Gestuz. Skirt, Topshop at Nelly. Pants, Monki. T-Shirt, Ganni. Furry slippers, Topshop at Nelly. Basket, Chêne.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!