Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

About a table cloth skirt

 
 
Yes, I couldn’t not get this table cloth skirt. I love it with denim under but I think it’ll be even better with bare legs and fluffy slippers. Maybe I’ll give it a go in Denmark this weekend. Yes number two, I will be roadtripping down to the only country I can see myself living in besides Sweden. But only for the weekend of course. 
 
Jag kunde inte låta bli att slå till på den här dukrutiga kjolen i veckan. Älskar den med jeans under, men tror att den kommer att bli ännu bättre med bara ben och fluffiga tofflor. Om vädret tillåter kanske jag ger den kombon en chans i Danmark i helgen. Yes, okristligt tidigt imorgon roadtrippar vi ner till det enda landet jag skulle kunna tänka mig att bosätta mig i förutom härliga Sverige. Denna gång blir det dock bara en weekend.
 
Shirt, Weekday. Skirt, Zara. Denim, Levi’s. Heels, ATP Atelier. Straw bag, Chêne. Leather jacket, Caroline Sandström x Rock and blue. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ååhå stannar du i Malmö har jag tips! Maila 🙂

    Ebba 2017-04-15 15:01:17
    Svara
  • Hej Fanny! Var hittar jag gant rugger? Finns det i butik, på NK eller bara på hemsidan? Vill prova!!

    Viola 2017-04-15 12:13:36
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!