Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Red red stripes

 

I followed my own advise for once the other day, about red. I put on my old favorite set with white and red stripes with a red turtleneck under. I have to really make the most out of the last week of turtleneck season which I love so much. But, since it’s being replaced by bare legs and thin jacket-season I am not too sad about it. 
 

Jag följde mitt eget råd för en gångs skull, om rött för ett par dagar sedan och satte på mig ett gammaltfavoritset i röd och vitrandigt tillsammans med en röd polotröja. Måste passa på att krama ur det sista ur polosäsongen som jag tycker så innerligt mycket om. Nu är det ju visserligen så att det är bara ben och tunn jacka-säsongen som avlöser den, så himla ledsen är jag inte förstås.
 

Red and white striped set, Rodebjer. Turtleneck, Gina Tricot. Mules, Hope. Straw bag, Chêne. Scarf, Balenciaga.
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • så himla spännande o härli stil du har! fantastisc mush inzpo

    ferida 2017-04-10 09:24:24
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!