Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Style Story: 1 Flower Patterned Set In 3 Ways

I am spring cleaning my blog (yes spring cleaning goes beyond washing the bike and tidy up the lawn) and with it launching a few new concepts. Second out is what I like to call 1 piece in 3 ways. Or in this case, two pieces but who is really counting?? 

I och med min våruppfräschning av bloggen (yes, våruppfräschning goes beyond att tvätta cykeln och kratta gården fri från höstens löv) så startar jag upp ännu ett nytt koncept. 1 plagg, 3 ways för att ta det på svengelska. Eller i detta fall, ett set, men vem håller räkningen. Häng med!

Jag har ofta svårt att motivera mig själv till att köpa ett helt set eller en kostym, då användningsområdet för ett set inte känns så stort. Bättre att satsa på byxan eller skjortan. Fel! Ett set går att variera på ett gäng olika vis. Jag gillar till exempel att knyta en rosett i halsen på skjortan för att ge den lite platta silhuetten liv.

Set, InWear. Bow tie, H&M. Sneakers, Adidas Samba. 

Att använda setet om byxa och skjorta som en mer regelrätt kostym genom att bära en t-shirt under är smart sätt att få mer användning utav det. Mönstermixa med ett par knasiga skor för att tvätta bort Sällskapsresan-stämpeln som ibland uppkommer vid skjorta oknäppt över t-shirt. Eller fräsig magväska, det fungerar också. OBS är den ej fräsig är det lite kontraproduktivt i just den frågan.

To use your set as a suit with a t-shirt under is a fabulous way to get more out of it. Add a little pattern mix by wearing som fun shoes to rub of that old lady on vacation-feeling that so often comes when someone is having an unbuttoned shirt over a t-shirt. 

Set, InWear. Zebra shoes, Topshop. Fanny pack, Rodebjer. 

Och sist men inte minst. Vem sa att ditt set måste vara det sista du tar på dig? Inte jag. Bär ditt set under en klänning eller varför inte med en kjol över. Vips så har du en helt ny outfit och ingen kommer tänka på att du hade på dig det där setet i förra veckan.

Also, who said that your set has to be the last thing you put on? Not me. Wear your set under a dress or a skirt. That way, no one will ever be able to tell that this is the same set your wore last week. 

Set, InWear. Dress, MSGM via Style by Mouche. Slippers, ATP Atelier. 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!