Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Last Weeks Highlights


 

Last week spring came to visit and I had breakfast in the sun, wore a whole lot of pink, and stole flowers from a backyard a few blocks away. I also finished my wine corner in the kitchen and I think it looks pretty amazing. 

 

Förra veckan gick i vårens tecken och jag åt första frukosten ute i solen, bar en himla massa rosa, tjuvplockade blommor på en innergård på andra sidan söder och kompletterade min vinhörna i köket till (om jag får säga det själv) (och det får jag obv) perfektion.

  1. Ett par gator bort ligger det här ikoniska söderhuset vars gavel är en målning. Tänker på hur fint det är varje gång jag åker förbi.
  2. Stockholm börjar blomma och det är så vackert att hjärtat får kramp lite här och var. Kan. Ej. Hjälpa. Att. Klepta.
  3. Åt frukost på Nytorget i solen och exponerade mina vinterkala vader lite.
  4. Har en ny kostym! Den är som en blandning mellan Willy Wonka och en italiensk farbror. Ni ska få se vad jag menar.
  5. How about en liten lilarutig jacka with a side of vårjackepremiär? Denna är från Weekday.
  6. Berätta, hur fin är inte min vinhörna? Önskar jag kunde bjuda alla på ett glas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!