Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Coming up in next weeks Add to bag


 

This week in our podcast we are being guested by Hanna MW. She tells us everything about her instagram filter secrets, how she packs for one of her many many travels and me an Viola just sighs impressed. 

Something else that’s impressing is the width of my shoulders in this denim dress/jacket. No? It’s just the right amount of Balenciaga coolness that I never knew I always missed. Longing for days when I can wear it as a dress to bare legs without thinking about my death. 
 

I nästa veckas podd som kommer ut på onsdag i direkt nyvanlig ordning så gästas vi av eminenta Hanna MW! Hon berättar allt om sina instagramfilterhemligheter (långt ord pust) hur hon tänker när hon packar för alla sina tusen resor och jag och Viola Åhå-ar och Aha-ar imponerat. Det vill ni inte missa va?

Något annat som imponerar är min axelbredd i den här härliga jeansklänning-kappan som precis flyttat in i min garderob. Precis så Balenciaga-ig som jag inte hade någon aning om att jag saknat, men nu inte vill vara utan. Längtar efter att bära den som klänning till bara ben.

 

Denim dress, H&M. Bow tie blouse, vintage. Denim, Levi’s 501. Loafes, Henry Kole. Belt, Gucci. Straw bag, Chêne.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind