This is what I’ve saved from Instagram this week


 
I have looked at myself and the blog real closely and realized I want to make it even better and tighter. Hopefully it’ll be much more fun to both read a write that way. So welcome to a new format here, it’s call This is what I’ve saved from Instagram this week. The short version? This is what inspires me right now.
 
Jag har rannsakat mig själv och bloggen den senaset tiden för att göra den ännu tightare och snyggare, men framförallt både roligare att läsa och skriva. Så välkomna till ett nytt format! Jag kallar det Detta har jag sparat från Instagram denna vecka. Och med det här vill jag ju såklart dela med mig av vad jag tycker är vackert och inspirerande just nu. Hoppas ni gillar!

 
1. Poppys. Måste släpa mig till Christoffers blommor och köpa ett gäng och placera i mina knäppaste vaser.
2. Den här rosa väskan från J.W.Anderson är helt A-M-A-H-zing. Måste äga den.
3. OM jag ska ha den här jackan när jag gifter mig? Gillar svenskar Ikea?
4. En blå kostym står högt upp på min önskelista just nu. Denna hade jag gärna cyklat omkring i, i vår. Älskar att cykla i kostym, det känns som en sån snygg motpol till det eleganta skräddade.
5. Denim! Massa olika denim samtidigt. En denimtrenchcoat får gärna flytta in i min garderob.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Äääeee vart hittade du Just Married jackan? Gifter mig om 2 månader och den skulle sitta som en smäck ?

  Malin 2017-03-31 08:33:04
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   På grundaren utav Lisa Says Gah’s instagram, @lisabuhler! Men jag tror att absolut lättaste sättet är att köpa en nice jeansjacka och antingen söka upp en vän som är bra på att brodera eller gå till din lokala skräddare!!! Det kommer jag lätt göra när jag gifter mig 🙂

   Fanny Ekstrand 2017-03-31 09:22:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!