Perfect(ly) suit(able) for spring

I’ve been on a hunt for the perfect unpractical suit for a very long time. But yesterday when I window shopped on my computer I found it! It just said klick. And now it’s on its way home to me. I can’t wait to wear it with weird pussy-bow shirts and slippers or t-shirts and strange platform heels. 
 

Jag har ju som ni vet varit på jakt efter en kostym i en härligt opraktisk färg under en längre tid. Så igår när jag satt och fönsternätshoppade på datorn (nr 1 hobby) så snubblade jag över den här ljusrosa uppenbarelsen. Det tog inte många sekunder innan den var på väg hem till mig. Det sa bara klick. Och nu är allt jag kan tänka på hur jag ska bära den med knytblusar och tofflor eller t-shirts och knasiga klackar.

 

Pink suit, Topshop. Blouse, Marc Jacobs. Platform shoes, Man Repeller. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fanny!

    Har du spanat in storets.com?? Sydkoreansk sida med massa roliga kläder, tror verkligen att du kommer att uppskatta den :)))

    Helin 2017-03-27 15:57:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!