If you only learn one word this season: Athleisure

outfit-fanny-ekstrand fanny-ekstrand-style
 

I never thought the sport pants would be a garment I’d add to my favorites, but this is a another proof that you DON’T know it all. The wide sporty pant with stripes are not just so comfy you might never get out of them, they also add the perfect athleisure feeling. Athleisure is by the way a word to remember this spring. It’s two trendy word, in one. And by that meaning, it’s a super trendy word. 

 

Sportbyxan var ett plagg jag aldrig trodde att jag skulle lägga till mina favoriter. Men ack så fel jag hade. Den vida byxan med revärer är inte bara sköna som pyjamasbraxor utan ger och den perfekta athleisure-känslan. Athleisure är förresten ett ord att lägga på minnet i vår. Det är nämligen en ihopsättning utav två trendiga ord som skapar ett, om möjligt, ännu trendigare ord.
 

White shirt, H&M. Blue Shirt, Eton. Sport pants, Mango. Bag, Chêne. Shoes, Adidas in model Samba.
 

 

fanny-ekstrand-outfit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!