One garment to bring to the grave?

img_4359

img_4356

 

When it comes down to picking one garment to bring to the grave (if one should stand for such an ultimatum) I am quite sure I would choose a kimono. And most likely my new kimono in the most magical silk från danish Stine Goya. Almost do not dare to use it because you know, myself and other dirty people around me. 
 

När det kommer till att ta med mig ett klädesplagg till graven (vem som nu ställer ultimatum som det) så är jag helt säker på att valet skulle falla på en kimono. Most likely min nya sidenkimono med extra klockad kjol från danska Stine Goya. Har ni sett maken på magiskt mönster? Jag vågar knappt ta den utanför dörren för ni vet, man är ju inte den smidigaste katten i stan.
 

Kimono, Stine Goya. Jeans, Levi’s. Hoodie, H&M. Loafers, Henry Kole. Straw bag, Chêne.

img_4352

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken underbar klänning! Var har du köpt den? Hittade inte den på märkets egna webshop. Inspirerande blogg du har!

    Linnéa 2017-03-26 10:25:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!