Thursday morning at Snickarbacken

img_4287img_4308img_4278img_4281img_4342

img_4269img_4306img_4273

img_4322
 

This morning I had breakfast with Petra, Paulina and some other lovely girls. We ate avocado sandwiches (of course) drank lots of coffee and ate Plantis plant based yoghurt (one of five things you always find i my fridge actually) at Snickarbacken 7. When there is a free coffee station I can never seem to have enough. Almost like when there is a free bar. Then I biked home super fast, because I had a product shoot for Chêne to do. 

 

Imorse var jag på frukost med Petra, Paulina och ett stort härligt gäng. Vi åt avokadomackor(såklart, vad är en bloggfrukost utan) drack alldeles för många koppar kaffe och slevade i oss Plantis växtbaserade yoghurt (en av fem saker jag alltid har i kylen faktiskt) på Snickarbacken 7. Att ha en kaffestation helt öppen för hur många koppar som helst är lite som fri bar. Jag ser inget stopp. Sedan cyklade jag hem i ilfart, skulle nämligen äntligen fota produktbilder för Chêne.
 

White shirt, H&M. Striped shirt, The Shirt Factory. Coat, Ganni. Denim, H&M. Socks, Forever21. Kitten heels, Dior. Sunglasses, Céline. Bag, Chêne. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!