Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Flowers on LSD

fanny-ekstrand-outfit
 

With me to Marrakech I brought this wonderful Ganni dress. Super long, with a deep V and the most beautiful flower pattern. And as you know I am a fool for flower patterns. Preferably very hysterical. Like flowers on LSD. Of course I wore a t-shirt under since I don’t quite know who I am without at least two layers of clothes. 

 

Med mig till Marrakech hade jag den här magiska klänningen från Ganni. Hellång, superurringad och med den vackraste blommönstret. Ni vet ju att jag gillar blommönster. Gärna väldigt hysteriskt. Blommor på LSD, typ. Självklart hade jag en t-shirt under, för jag vet nämligen inte riktigt vem jag är om jag inte har på mig minst två lager kläder.
 

Dress, Ganni. Bag, Chêne. Sandals, ATP Atelier. T-Shirt, Rodebjer. 

 

img_3222img_3221

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tjusigt!

  Sophie 2017-03-22 21:52:45 http://nouw.com/legefrue
  Svara
 • Hej! Jag har inte kommenterar här innan men ville bara skriva och säga att jag ofta fnissar till åt dina bildtexter, de är ofta lite fyndiga. Det är uppfriskande att det inte alltid behöver vara så gravallvarligt när det handlar om kläder. Blir ofta inspirerad att återanvända mina kläder på nya vis efter att jag kollat din blogg. Det är kul. Att liksom vilja ta en extra vända i garderoben snarare än att känna köphets i hela kroppen. Hejsvejs!!

  Cc 2017-03-22 19:09:24
  Svara
  • Svar på Ccs kommentar.

   Hej! Gud så fint sagt. Om jag kan få en person att känna så, så har jag lyckats. TACK! <3

   Fanny Ekstrand 2017-03-22 20:05:08
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson