I am launching my own brand!

chene-straw-bag

 

Last night I couldn’t keep myself anymore and dropped the secret about what I’ve been doing in Instagram. I am launching a brand! With my favorite bags in the world, straw bags. So now, I am up for a big challenge with launch of both bags and web shop. I’ll let you know when we go live. 
 

Igår kväll kunde jag inte hålla mig längre och droppade vad jag har pysslat med på sista tiden på Instagram. Jag lanserar ett väskmärke! Med mina bästa väskor i hela världen, stråväskor. Så nu står jag inför det allra roligaste men också svåraste, lansering av väskorna, webshoppen och allt som hör därtill. Vi har ingen datum utsatt än, men, jag låter er veta.
 

Senare denna vecka kommer ytterligare en liten nyhet.
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men guuuud GRATTIS!!! Vad spännande och roligt!!!!!!!

  Lisa 2017-03-21 08:23:56
  Svara
 • How awesome! Oh I really look forward to it 🙂 Love your idea – all the best! <3

  Sophie 2017-03-20 19:00:40
  Svara
 • OMGGGGG jag dör så spännande!!!!!

  amanda 2017-03-20 17:34:38
  Svara
 • Whaattt!!! Började följa snabbt och hastigt på insta idag men fattade inte att det var ditt märke. HALLÅ GRATTIS!!! <3 Jag vill köpa den stora tack.

  Ebba 2017-03-20 13:37:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!