The perfect frill piece

img_2750

img_2759

img_2766
 

This morning I was up early to take my bike over some Stockholm hills to get to Mariatorget and my friend Ebele. We had breakfast at Bageri Petrus, talked about non relationship-relationships and drank a few too many cups of coffee. Also, I finally got to wear my new frilly dress! Maybe I shouldn’t say it yet, but I think that this one might be one of springs best buys. 
 

I morse var jag uppe tidigt och slängde upp mig på cykeln och hojade över en av Söders kullar för att komma till Mariatorget där Ebele och frukost på Petrus väntade. Vi snackade ickeförhållanden, våren och nya mönster över nybakade frallor och kaffe. Och jag luftade min nya volangskönhet som bara väntat på en frukostdate! Man ska inte ropa hej, men jag känner på mig att denna pjäs kan vara ett utav vårens vassaste köp.
 

Dress, MSGM at Style by Mouche. Shirt, Weekday. Denim, Rodebjer. Bag, Balenciaga. Sneakers, Adidas Samba. Trenchcoat, Weekday. 

 

img_2770

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny!
  Vad använder du för kamera? Jag är ute efter en ny, lite mindre kamera, är det något du själv använder?

  Maja 2017-03-14 20:12:48
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej Maja! Jag använder en Canon EOS M3 med ett 22mm objektiv. Den är väldigt liten för så mycket kamera. En perfekt kompakt systemkamera! 🙂

   Fanny Ekstrand 2017-03-14 21:43:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!