Frilling me softly

frills-fanny-ekstrandfanny-ekstrand-shirt
 

I have forgotten to show you when I went all in on frills in Miami. I rarely do something half the way, so going for frills on both skirt and shirt was a given. I felt like mom during the 80s. And I know you think that’s a bad thing but it really isn’t. 
 

Har ju glömt visa er när jag körde volanger all the way i Miami. Jag som sällan lämnar något halvgjort satsade på både kjol och skjorta med vårens superhypade volanger. Kände mig som mamma på 80-talet. Och det kanske ni tror är en dålig syftning men icke.
 

Skirt, Monki. Shirt, H&M. Sandals, ATP Atelier. Earrings, Forever 21. Sunglasses, Céline.

 

miami-beach-fanny-ekstrand

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!