These are the colors I’ll be going for this spring

colors
 

March has really got me going on spring shopping and right now all I want is lilac, pink and yellow. Those three are the colors I’ll be going for this season. I’d love a yellow suit or an all pink dress but something tells me that I’ll get more us of denim, knit and a bright accessory (with that said, a suit and a dress isn’t off the list). Right now I am dangerously close to the buy-button on the little yellow stripe Balenciaga bag…

 

Mars har verkligen triggat igång min köpnerv och just nu är jag så sugen på lila, rosa och gult. Vilket just är de vårfärgerna jag kommer satsa på den här säsongen. Gärna i form utav kostymer och klänningar men också lite enklare plagg så som en tröja, ett par jeans eller en accessoar. Sitter just nu farligt nära köpknappen på den lilla gulrandiga Balenciagaväskan. Men av principiella skäl måste då en raring ryka ur samlingen. Återkommer om vilken det blir…
 

Knit in lilac, Weekday. Pink denim, H&M. Yellow stripe bag, Balenciaga.
 

trend-colors

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!