Feeling all those spring feelings

fanny-ekstrand-outfit
 

The day I thought would never come after this long ass winter, actually came today. I am talking about the first day with a spring jacket. Maybe I shouldn’t mention that I did wear my warmest knit under. But I am only that human. The spring feelings came rushing over me and I started looking for a bar with outdoor seating but then my boyfriend said that it was only three o’clock. OH WELL. 
 

Dagen jag i vintras aldrig trodde att jag skulle få se var kommen. Idag gick jag utanför dörren i en ofodrad jacka. Visserligen fodrade jag den själv med universums varmaste stickade tröja men vi kan väl låtsas för en sekund att jag inte gjorde det. OK? Kände mig så himla vårig och höll på att nosa upp närmsta uteservering när min kille ba ”klockan är bara 3”. ÅH JAHA.

 

Knit, Rodebjer. Army jacket, Twist & Tango. Skirt, & Other stories. Jeans, Twist & Tango. Boots, Rodebjer. 
 

fanny-ekstrand-layering-skirt-jeans

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Älskar din stil och dina bilder! Du är så bra! Kan du inte skriva ett inlägg om hur du redigerar dina bilder och vilka appar du använder? 🙂

  Natalie 2017-03-06 00:36:46
  Svara
  • Svar på Natalies kommentar.

   Tack snälla! 🙂 Hm, det blir inget jätteinlägg haha, det är nämligen ingen lång procedur! Allt jag gör på bloggen är att dra upp kontrast, lite ljusstyrka, dra ner mättnaden och kanske ljusar upp ett par skuggor antingen i iPhoto eller Photoshop. På instagram gör jag samma sak fast i appen VCSO cam och sedan brukar jag lägga på något utav filtrena HB1 eller HB2, fast nästan aldrig på full styrka 🙂 Hoppas det hjälpte lite! Kram!

   Fanny Ekstrand 2017-03-06 17:33:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!