Styling leopard pants

fanny-ekstrand-outfitfanny-ekstrand fanny-ekstrand-layers
 

Today I’ve been running around in the best pants right now. They are leopard (duh), wide enough to fit two more of me and with slits by the ankle. I’m gonna wear them in layers with dresses, with navy blue and red and lots of t-shirts with print. And of course, when the weather allows, I’ll wear them with sandals. Can’t wait. 
 

Jag kan ha sprungit på världens finaste byxor. De är leopard (duh), vida nog att få plats med två till mig och har slitsar nere vid fötterna. Tänker bära dem i lager på lager med klänningar, tillsammans med marinblått, rött och massa t-shirts med tryck. För att inte tala om sandaler. Längtar.
 

Leopard pants, Hope. Denim jacket, Levi’s. Satin blazer, Dries Van Noten. Cashmere, Soft Goat. Earrings, Mango. 

 

fanny-ekstrand-lager-pa%cc%8a-lagerfanny-ekstrand-style

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • SÅ SNYGGT aaah<3

    amanda 2017-02-28 16:33:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!