Red + pink is true

rosa-ro%cc%88tt

Loéil
 

The best combination for spring isn’t just cava and pintxos but pink and red. I am on the hunt for a pair of pink pants in a bubblegum color and would’t mind this intense red sweater. Maybe to layer with a just as intensely pink bow tie blouse? Until then I paint my nail in red and pink. 
 

Vårens trevligaste kombination är faktiskt inte bara cava och pintxos utan rosa och rött. Jag är på jakt efter ett par byxor i en härligt bubbelgummig nyans och skulle inte ha något emot en riktigt intensiv röd hoodie. Kanske för att bära i lager tillsammans med en lika kraftig rosa knytblus? Tills dess målar jag mina naglar i rosa och rött.

 

Pants, Rachel Zoe. Bow tie blouse, Rodebjer. Sweater, & Other stories.

 

red-and-pink

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!