About a rattan kitchen couch

fanny-ekstrand-kitchen-rattan-couch
 

Yesterday when I was on a walk I stumbled into this rattan kitchen couch. A real old 70s flirt with bambu details. If I almost fell and died? Yes. So, went into the store, told them not to sell anyone for the next 10 minutes, went home, got my boyfriend with me and bought it. So, now I am just gonna put som color on it and get a velvet cover for the cushion. 
 

Igår eftermiddag när jag var på promenad sprang jag på den här köksoffan i rotting. En riktig gammal 70talare med bambusnidd karm. Om jag höll på att snubbla in i närmsta snöhög? Ja. Så jag körde in huvudet i butiken och nästan skrek sälj inte soffan till någon jag kommer tillbaka om 10 minuter med bärhjälp och köper den. Sagt och gjort. Nu ska den bara få lite färg på sig och en liten sammetsdyna.

 

fanny-ekstand-70s-rattan-couch

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!