How to tackle the in between season

fanny-ekstrand-outfit

fanny-ekstrand-lager-pa%cc%8a-lager

fanny-ekstrand-basket-bag
 

Den typiska mellansäsongen närmar sig Stockholm med stormsteg och jag börjar mentalt förbereda mig för att svettas och frysa om vartannat. Men ett härligt sätt att kapitalisera på ett väder som har mer humörsvängningar än en pubertal femtonåring är att knyta sin kappa eller jacka runt midjan. Inte bara har man den nära tillhands när det fryser på igen utan du får också en trevlig lager på lager-effekt som ni vet att jag aldrig ogillar.

 

The typical in between season is about to hit Stockholm and I am starting to mentally prepare to sweat and freeze every other second. But I good way to make the most of a weather who has more mood swings than a fourteen year old who just hit puberty is to wear your jacket or coat around your waist. Not only are you prepared when the cold strikes again but you also get a clever layering detail which you know I never not like. 
 

Knit, Lindex. Jeans, Levi’s. Coat, H&M. Sneakers, Adidas Gazelle. 

fanny-ekstrand-styling-straw-bag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Finns tröjan i butik nu?

  Malin 2017-02-24 20:40:18
  Svara
 • ok. hittade till din blogg för typ tre dagar sedan. Sen dess har jag typ lagt 20h på att gå igenom alla inlägg tillbaka till 2015 pga så mycket inspiration! Igår hade jag en t-shirt under en lång prickig uppknäppt klänning och kände mig asfin! hade aldrig kommit på idén själv. är också sjukt sugen på att klippa lugg. Du är numera min no.1 stilförebild! Alltid så grymt cool och snygg i alla konstiga kombinationer. Sluta aldrig blogga!

  Ida 2017-02-22 22:16:22
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ida! Haha, tack för bästa kommentaren. Den gjorde min dag. Älskar att du tycker att mina kombination är konstiga på ett bra vis, det är precis så jag vill ha det. T-shirt under ALLT är bäst. Jag slutar aldrig blogga om du aldrig slutar läsa!

   Fanny Ekstrand 2017-02-23 14:05:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!