80s flowers and why people hate them

fanny-ekstrand-hoodie-dress
 

80-talsblommorna i udda färgkombinationer som nästan alla 60 och 70-talister verkar hata intensivt är stora i vår har det såklart ynglat av sig i lite mer lättburna blommor. Så som småblommigt. Blommigt generellt alltså. Jag själv som långt ifrån upplevde 80-talet och till och med knappast minns något vettigt från 90-talet heller (förutom Spice Girls och sånt viktigt) älskar ju 1980 upproriskt mycket.

Om ni inte redan dragit slutsatsen så kommer den här: jag kommer att bära så mycket blommigt i vår. Små blommor, stora blommor, blomapplikationer och helblommigt. Jag smygstartar redan nu.

 

The 80s flowers that everyone born during the 60s or even 70s hate super intense are so right this spring. And of course it’s not just the big weird colored 80s flowers that is trending. It’s flowers in general. Small flowers too. Myself who never experienced the 80s and frankly remember very little from the 90s even (except the important stuff like Spice Girls) love these flowers in every shape rebelliously much. 

So, if you haven’t figured it out yet here it comes: this spring I will be all about them flowers. And I begin now.
 

Dress, Bikbok Never Denim. Hoodie, Weekday. Corduroy pants, Gant Rugger. Boots, ATP Atelier. Earrings, Forever21. Glasses, Céline at Smartbuyglasses. 
 

fanny-ekstrand-outfitfanny-ekstrand-outfit-j-w-anderson-logo-bag

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!