Monday wish list

weekly
 

Efter en helg som nästan har visat vår lite försiktigt i vindarna är jag redo att kasta allt vad vinterkläder heter (*kasta upp på vinden that is) (förutsatt att jag hittar min vindnyckel snart). Istället vill jag fylla garderoben med Martins ananas-skjorta från kollektionen han gjort med Morris, en härligt syrenlila hoodie, Balenciagas håll käften-jeansjacka, brallor i ljusa färger (ljusgult? JA), nakna mules och tunga örgängen i riktigt högljudda färger.

 

After a weekend that almost had spring written in the winds I was all ready to throw away every bit of winter clothing I own (throw away up to the addict that is, if I manage to find my keys). Instead, I want to fill my closet up with my friend Martins new pineapple shirt from his new collection with Morris, a lilac hoodie, Balenciagas dreamy denim jacket, light pants (yes, they are kind of very yellow), naked mules and heavy earrings in loud colors. 
 

Pineapple shirt, Martin Hansson x Morris. Hoodie, H&M. Denim jacket, Balenciaga. Pants, Mango. Zebra mules, Topshop. Earrings, Mango.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!