Friday flowers and coffee

fanny-ekstrand-sempre-espressobar

fanny-ekstrand-stockholm-tips

fanny-ekstrand-stockholmfanny-ekstand-outfit
 

I fredags gjorde jag kaffe ute på en bänk-premiär efter att jag varit uppe på Hötorget och köpt upp nästan precis alla överblivna valentinesbuketter för en ynka tjuga styck. Valet av kaffe föll inte helt otippat på min favorititalienare runt Biblioteksgatan, Sempre. Tack solen för att du är så härlig och tack Hötorgsförsäljare som felestimerade åtgången på rosen och ranukelbuketter. It was a real pleasure.

 

This Friday I had my first outdoor coffee in Stockholm for the season. Always so hopeful. Right after my post Valentines flower bonanza where I bough roses and ranunculus for no money at all. Every Friday should be like that. 

 

Trenchcoat, Weekday (similar here). Jeans, Levi’s. Sneakers. Adidas Samba. Bag, ATP Atelier.

fanny-ekstrand-hem

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!