3 different ways to wear your pajamas outside the bedroom

fanny-ekstrand
 
Som ni vid det här laget vet så älskar jag plagg som går att applicera i exakt alla situationer. Satinpyjamasen är ett strålande exempel på just det. Jag använder den lika ofta mellan lakanen som på gatan. Att den dessutom går att variera till oändligheten gör den inte direkt till ett sämre köp. Just den här randiga skönheten är från Topshop/Nelly är min favorit just nu och så här bär jag den på tre olika vis. Vi kör igång! Ladda för längsta inlägget någonsin.
 
As you know by now, I love pieces that can be worn in every situation. The satin PJs are a really good example of such a piece. I use it to sleep in as much as I wear it out on the streets. And, what makes it even better is that you can variate it to a million different ways, and today I’ll show you three of those million ways. This pajama is from Topshop and its my favorite right now.
 
fanny-ekstrand-suitfanny-ekstrand-stylingfanny-ekstrand-pattern-mix

Pajama, Topshop. T-Shirt, Rodebjer. Zebra slingbacks, Topshop. Bag, Ganni.
 
Att bära pyjamasen som en kostym är ett utav mina absolut bästa grejer. Tillsammans med en tryckt T-Shirt, en skjorta, eller en hoodie så är du redo för nästan vad som helst. Jag lovar, vad som helst. Lura folk att du är uppklädd genom att bära klackar till eller kör på sneakers för att du är säker i att du är dösnygg ändå.
 
To wear the pajama as a suit is one of my best ways to wear it. Together with a printed tee, a shirt or even a hoodie you are ready for anything. I mean it. Anything. Wear the PJ suit with heels to fool people that your are all dressed up or just go for sneakers because you know you look good in anything. 
 
fanny-ekstrand-pyjamasfanny-ekstrand-details

Pajama, Topshop. Sunglasses, Céline at Smartbuyglasses. Earrings, Forever21. Slippers, Henry Kole.
 
Att bära pyjamasen som en pyjamas kan tyckas vara en no brainer. Ändå ser jag inte så många på gatan med pyjamas på sig? Hemligheten ligger i accessoarerna. Krydda till pyjamas med stora örhängen, solglasögon och en väska modell mindre för att få pyjamasen att kännas som ett härligt set snarare än något du tog på dig igår kväll och inte tagit av.
 
Wearing your pajamas as a pajamas can seem like a no brainer. But yet, I don’t see that many people on the streets wearing pajamas? The secret is to accessorize right. Spice your PJs up with big earrings, sunglasses and a tiny bag to make your pajamas look more like a fabulous set rather than something you put on last night and haven’t taken off since.
 
fanny-ekstrand-metro-modefanny-ekstrand-blogfanny-ekstrand-jumpsuit

Pajamas, Topshop. Scarf, Vintage. Earrings, H&M. Shoes, ATP Atelier.
 
Stoppar du in pyjamasskjortan i byxorna och drar ett skärp eller en scarf i midjan så har du raskt en jumpsuit som gärna vill följa med på fest i sällskap av ett par klackar och stora örhängen.
 
If you tuck in your pajama shirt in your pajama pants and wrap a scarf or a belt on your waist you quickly have a jumpsuit. A jumpsuit who really likes to party with a pair of heels and some big ass earrings. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!