Layers of Wynwood

fanny-ekstrand-miami

fanny-ekstrand-lager-pa%cc%8a-lager
fanny-ekstrand-wynwood

fanny-ekstrand-miami-tipsfanny-ekstrand-miami-art

fanny-ekstrand-ganni-bag

fanny-ekstrand-wynwood-miami-tipsfanny-ekstrand-wynwood-district

fanny-ekstrand-miami-tacos

fanny-ekstrand-stil

Är man i Miami och intresserad utav mer än strand, happy hour och att lapa sol så är Wynwood District ett måste. Det är inget ställe man vill spendera en hel dag, men att springa förbi för att kolla på gatukonsten och slänga i sig ett par tacos och varför inte en margarita eller två på Coyo (tack för tips Martin och Linn!) det är något man verkligen vill göra.

When in Miami Wynwood district is a must if your into something else than just beach, happy hour and sunbathing. And even if its not a place where you end up spending the whole day, its well worth a visit just for some street art, tacos and margaritas at Coyo. 

Dress, Ganni. Pants, Tiger of Sweden. Slippers, ATP Atelier. Bag, Ganni. T-shirt, Rodebjer. Sunnies, Céline at Smartbuyglasses. 

img_1063

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!