Going to Miami

miami
 
Tidsuppfattning har aldrig varit min starka sida. Bara jag blinkar ligger jag helt plötsligt efter med min packning, har inga rena trosor kvar eller något plan på hur jag ska hinna ta tag i saker. Imorgon vid lunch hoppar jag på ett plan till Miami. Så hit me med era bästa Miamitips medan jag försöker få till en tvättstugetid?
 
Time has never been my thing. As soon as I blink, I am behind with packing, schedule and don’t have a single pair of clean panties. Tomorrow lunch I am supposed to catch a flight to Miami. So hit me with your best Miami tips while I try to get a laundry time? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Miami beach. Klassiker, men det är fina områden att strosa runt kring. Det finns även en liten vintageaffär på en av de stora gatorna där bussarna stannar, på vägen mot stranden, som säljer massvis av gamla Levi’s och andra jeansplagg! mycket bra. Kan tyvärr inte ge några namn dock…

    Alma 2017-02-09 22:38:21 http://bellmans.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!