How to hang wine glasses properly

wine-shelf-hanger wine-glass-hanger
 

Ni har tidigare tyckt om när jag skrivit om mitt kök så jag tänkte att här kommer en uppföljare om mitt nyaste tillskott. Nämligen den här vinglashängaren! Har velat ha en så länge, så när min snubbe skulle ner på filmfestivalen i Göteborg i veckan så skickade jag honom till Kök Etcetera på Kungstorget för att lägga tassarna på en. Nu fattas det nästan bara en ny bänkskiva.
 

You guys liked it the first time I posted about my kitchen så I thought I’d make a sequel about my new wine glass hanger! I’ve wanted one for so long. So when my boyfriend went to Gothenburg this week I sent him to a store I knew stocked them (its called Kök Etcetera) to get one. Now, all that’s left to do is get a new countertop. 

 

fanny-ekstrand

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • it looks so pretty! very nice choice – enjoy your next wine date with this beauty!
    have a nice, creative day with lots of little moments of joy
    Sophie

    Sophie 2017-02-21 07:11:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!