Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

A Friday wine lunch

fanny-ekstrand-outfitfanny-ekstrand-so%cc%88dermalmcafe-nizza-a%cc%8aso%cc%88gatan

 

 

 

fanny-ekstrand-lager-pa%cc%8a-lager

cafe-nizzafanny-ekstrand-tips-stockholm

atp-atelier-fanny-ekstrand

cafe-nizza-stockholm

Idag vinlunchade jag med min killes mamma och syster på härliga Cafe Nizza som bara av en händelse råkar ligga några kvarter från oss och aldrig är sena på att säga att vin, det hör fredagslunchen till. Och vem är jag att säga nej. Så nu har jag startat den här helgen på absolut bästa sätt. Och bättre blir det, för så snart jag stängt ner datorn för dagen så ska jag packa en mini weekendbag och checka in på Story Hotell för en natt.

Today I had wine lunch with my boyfriends mom and sister at Cafe Nizza. A place just a few blocks from us who happens to agree with me that a friday wine lunch is a must. And as if this weekend couldn’t have started better, I am on my way packing a tiny weekend bag to check in to Story Hotel for just one night. 

Coat, COS. Denim, Levis. Shoes, ATP Atelier. Skirt, Zara. Bag, J.W.Anderson. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Skorna, är ju så GRYMT snygga!

  Sari 2017-02-08 16:18:39 http://rodeo.blogg.se
  Svara
 • hej! jag har en fråga som jag hade blivit väldigt glad om du kunde svara på. jag ska köpa gucci-skärpet som du har, och undrar hur lång leveranstid det tog för ditt att komma från att du beställde det? hört att det är låååång leveranstid från något tidigare inlägg du skrivit. ps din blogg är en av sveriges bästa.

  louise 2017-02-05 14:23:02
  Svara
  • Svar på louises kommentar.

   Hej! Kul, jag älskar mitt! Alltså, själva leveranstiden från när de skickades gick fort, men storleken jag ville ha var out of stock så jag fick pre ordera. Det var därför väntetiden var långdragen 😉 Åh, men tack snälla, vad gullig du är!

   Fanny Ekstrand 2017-02-05 15:10:21
   Svara
   • Svar på Fanny Ekstrands kommentar.

    tack för snabbt svar 🙂 det är preorder på samtliga storlekar även nu, hur lång tid tog det för dig? och skulle säga att du har samma storlek i skärpet som i andra skärp, att den är normal i storlek? vore så tacksam för svar, förlåt för många frågor!

    louise 2017-02-07 11:23:02
    Svara
    • Svar på louises kommentar.

     Alltså, de sa att skärpen skulle komma in igen mellan två datum och någonstans där kom det och sedan tog det två dagar att få det från att de skickade 🙂 Ja, storlekarna är i centimeter så jag skulle säga mät dina favoritskärp och välj storlek utefter dem 🙂 Kram!

     Fanny Ekstrand 2017-02-10 13:12:10
     Svara
 • skorna är så himla snygga!!

  anna 2017-02-03 16:49:56 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind