I broke my camera and now I feel lost

fanny-ekstrand

 

Den här dagen kommer att vara markerad i kalendern som dagen jag miste min allra trognaste följeslagare. Mitt tredje öga. Min kamera. Precis innan lunch åkte hon i golvet. Jag vägrade tro att det var sant, men när jag klev ut på gatan för att fånga den här fantastiska blommiga klänningen till er så fick jag inse faktumet. Bilderna blev suddigare än jag en lördagkväll för två år sedan (ni som läste bloggen då vet). Jag är nu på jakt efter en ersättare! Hit me. Jag vill ha en kompakt systemkamera med litet ljuskänsligt objektiv.
 

This day will forever be marked in the calendar as the day I lost my companion. My third eye. My camera. Right before lunch she hit the floor. I couldn’t believe it, but when I went out on the street to capture this lovely flower dress I had to realize it. The pictures got blurrier than me on a Saturday night a couple of years ago (you who read the blog then will know). So now I am on the hunt for a new! Hit me. I wan’t a tiny systematic camera with a really light sensitive lens. 
 

Dress, Never Denim (in stores w 8). Denim, Levi’s. Suede boots, ATP Atelier (in black). Striped sweater, Mads Norgaard. 
 

fanny-ekstrand-outfit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Samma sak hände mig förra året, stackare!
  Jag köpte huset Panasonic Lumix DMC-GX8 och kombinerade det med Panasonic LUMIX G X VARIO 12-35mm F2.8 (normal zoom). Den har varit en drömkombination att ha med sig till vardagsfotografering då den är kompakt, ljuskänslig och även helt tyst (bra för smygfotande).

  Lisa 2017-01-25 00:04:08 http://www.lisamattsson.com
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   I feel you! Åh, tack för tips, ska genast kolla in. Extra bra med smygfotandet, haha!!!

   Fanny Ekstrand 2017-01-25 11:24:03
   Svara
 • åå nej! tyckte väl ändå att bilderna blev fina!
  FRÅGA: vad har du för jacka i vinterkylan när du har klänning? Älskar klänning över jeans, men känner mig aldrig bekväm (och varm nog) med stor jacka över..

  Hanna 2017-01-24 20:52:11
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Tack du! Hm, det är en bra fråga. Oftast kör jag på en ullpeacoat (framförallt när det är lite kyligare) och en tantscarf runt halsen, men när temperaturen tillåter lite mindre kläder (eller när jag vet att jag ska gå långt, hehe) så kör jag jeansjacka eller skinnjacka och stor ull/fuskpälsscarf. Layering is your friend. Men silhuettmässigt brukar jag försöka se till att jackan antingen är mycket kortare, dvs höftlängd, eller mycket längre. Aldrig samma längd som klänningen. Blir så statiskt.

   Fanny Ekstrand 2017-01-25 11:27:39
   Svara
 • Know the feeling, sucks!
  Min bästa vän har blivit http://www.mediamarkt.se/sv/product/_canon-canon-powershot-g1x-mark-ii-1244088.html?gclid=CJfppdu829ECFQyLsgodZnECqw&gclsrc=aw.ds&dclid=CKuZsdu829ECFUKTGAodQFUPeA
  Underbart bra!

  Jannike 2017-01-24 20:05:56 http://www.jannikereinholdsson.se
  Svara
 • åh nej vad trist!

  Rebecca 2017-01-24 15:03:06 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!