About (one of) my latest addictions

Fanny Ekstrand Stine Goya Glitter Heels
 

Jag vet inte om det är gråskalan januari bjuder på, den nyvunna livsgnistan i och med the lack of 9-18-jobb eller om jag bara slagit i huvudet, men jag kan inte få nog utav knäppa skor just nu. Ge mig glitter, päls, gälla färger eller volanger, jag tackar och tar emot. Mitt senaste tillskott är dessa skönheter som kommer att få följa med på många äventyr i vår, jag bara känner det på mig!

 

I don’t know if it is the January dullness, the new way to look at life since the lack of 9-6 job or if I just hit my head but I just can’t get enough of quirky shoes right now. Give me glitter, fur, popping colors or frills, I wan’t it all. My latest purchase are these beauties that will follow me around on a lot of adventures this spring, I just know it! 
 

Glitter heels, Stine Goya at Style by Mouche. 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • wooo PARTY-SHOES! jobbar du bara frilans nu? slutat på Rodebjer? Förlåt, är bara så nyfiken och grattis till dig som inte behöver 9-18-jobbet, är så avis!! 😀
  kram

  malin 2017-01-24 09:09:43
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Eller hur!!! Japp! Blev så himla mycket med dubbla heltidsjobb i och med Rodebjer och så mycket frilansuppdrag. Så nu jobbar jag enbart med mina föredetta sidoprojekt och även en hel del nya 🙂 Kram!

   Fanny Ekstrand 2017-01-24 14:08:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!