Making a case for satin shoes

 

Satin Shoes

I vår gör satin en major comeback! Och som sant Sex and the City-fan älskar jag det. Hur många gånger har man inte drömt om Carries kristallprydda Manolos? Alldeles för många för att det ska vara OK att bekänna. I vår är mina drömmar signerade Miu Miu och No 21 och kommer i skepnad utav slippers med quirky detaljer. Opraktiskt är ledordet.

 

This spring satin is doing a major comeback! And like the true Sex and the City fan I am, I love it. I mean, how many times have I dreamt about Carries blue crystal Manolos? Too many times. This season my dreams are signed Miu Miu and No 21. They might not be practical but oh-so lovely.
 

Green slippers, Miu Miu. Blue satin sneakers, Zara. Red bow slippers, No. 21. Sandals, Topshop. Platform sandal, Prada. 
Fanny Ekstrand Satin Skor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh herre. Var hittar jag de gröna miu miu skorna? Kanske borde spara till dem redan nu hehe 🙂

    Ebba 2017-01-24 03:26:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!