Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

A Friday looking for the perfect china

Haymarket

H&M Home News

Spring Stockholm

Fanny Ekstrand DenimHötorget blommorFanny Ekstrand OutfitTrendgruppen ShowroomTrendgruppen HomeTrendgruppenFanny Ekstrand LayersBlommor Fanny Ekstrand
 

Igår började jag dagen med kaffe på Haymarket där jag varvade mailen med ett skrivjobb jag håller på med just nu. Haymarkets kafédel Gretas är perfekt för att fly undan vardagen ett slag. Där drack jag en kanna kaffe innan jag hoppade ut på torget och köpte helgblommor. Sedan fick jag slänga mig på cykeln för att hinna förbi H&M Home för att låna linnedukar och annat fint till ett jobb jag och Michaela ska fota idag (kan någon gissa vad?), innan jag trampade iväg till mitt sista stopp för dagen, Trendgruppen PR. Där åt jag min vikt i bakelser och lånade ytterligare fint porslin och glas innan jag cyklade hem till Söder med solen i ögonen hela vägen.
 

Yesterday I started my day at Haymarket where I worked on a writing job I am doing right now. Haymarkets Café is really the perfect way get-away. I drank too much coffee before I headed to the flower stands and bought some weekend flowers before I ran to H&M Home to loan some linne table cloths and goodies for a job me and Michaela are doing this weekend (guess what). After a lunch stop at Trendgruppen PR where I ate my weight in pastry and loaned some more china and glassware I jumped on my bike home again. 
 

Denim jacket, Levi’s. Knit, FWSS. Skirt, & Other stories. Boots, Rodebjer. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina fanny!
  Hur jobbar du med dina bilder både här på bloggen och instagram? Dem är så himla fina och behagliga i färg och redigering.

  Kram, Zelda

  Zelda 2017-01-22 10:37:28
  Svara
  • Svar på Zeldas kommentar.

   Hej Zelda! Tack, vad gullig du är. På instagram jobbar jag i VSCO där jag varvar filtrenda HB1 och HB2 med lite extra exponering och måttlig mättnad. På bloggen brukar jag bara dra lite i kontrast och mättnad. Inga avancerade prylar alltså 🙂 Kram!

   Fanny Ekstrand 2017-01-22 13:50:27
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand