Hey, I am into miniskirts again

Fanny Ekstrand

Fanny Ekstrand Layering Outfit

Fanny Ekstrand Outfit
 

I går när jag var på väg mellan två möten bröt himlen upp i ett enda stort jäkla solsken. Jag höll på att trilla av cykeln, så bländad (och ev chockad) blev jag. Då passade det ju alldeles utmärkt att jag dagen till ära hade dragit på mig min nya kjol. Den har jag fyndat på Vestiaire Collective men den är signerad Stella McCartney. Jag kommer ihåg när den hängde i skyltfönstret på Stellas butik på Mäster Samuelsgatan och kostade som en månadslön för mig. Men hur jag ändå gick och klämde på den. Därför känns det som en jäkla revansch att den nu hänger i min garderob! Nästan som när man springer in i den där killen som var ett as eller bara körde hem en i en taxi när man egentligen ville mer, och är skitsnygg och superhärlig och bara osar your loss. Fast med en kjol då.
 

Yesterday the sun came out when I was on my way between two meetings. I almost fell of my bike. I was that chocked. So, it was very appropriate that I wore my latest Vestiaire Collective bargain. It’s actually Stella McCartney and I remember when it was in store and costed a moth of salary. But despite that, I couldn’t help myself go and try it on. Therefore, me having it in my closet now feels like such a revenge! Almost like when you run into that guy who were an asshole when you were going out, looking all good and fabulous and whispering your loss. But with a skirt.
 

Skirt, Stella McCartney at Vestiaire Collective. Striped shirt, H&M. Pants, remade Levi’s. Corduroy blazer, Gant Rugger. Slip in heels, Topshop.

 

Fanny Ekstrand Street Style

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Asså du är så jävla cool!!!! Kärlek

  Ebba 2017-01-23 05:04:59
  Svara
 • fanny! vilka butiker/märken har de bästa jeansen enligt dig? vill ha några fina till våren men har noll tålamod för att leta efter de perfekta levi’sen i second hand-butiker.. vill gärna ha raka modeller som inte töjer sig fult i rumpan, du vet. supertacksam för en liten kommentar!

  sarah 2017-01-20 19:51:59
  Svara
  • Svar på sarahs kommentar.

   Hej Sarah! Hm, jag tycker om Levi’s nyproduktion i modellen Wedgie, Weekday har också många bra alternativ. Rodebjer kommer även att göra riktigt fina jeans till våren. De är lite pricy, men väldigt snygga. Övrigt så försöker jag att satsa på jeans med så lite stretch i som möjligt för att de inte ska tappa formen, kan vara bra att tänka på 🙂 Hellre hårda jeans som man går in än strechjeans som tröttnar efter halva dagen!

   Fanny Ekstrand 2017-01-22 13:48:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!